Winkels

OOK WINKELS HELPEN MEE

Ook winkels dragen hun steentje bij aan een zorgzame samenleving en geven een korting in ruil voor Troeven. Bij volgende winkels en cultuur- en sportorganisaties kan je je Troeven verzilveren: Bioshop, Fruitmarkt Cools, Brasserie Stadspark, De Rekruut, De Warande, Mooov, I-Fitness, Kapsalon Maxim, Raf en Otje en Eutonie. Voor details klik op Vraag en Aanbod en filter op Winkeliers.

 

TROEVEN, HET LOKALE SPAARSYSTEEM DAT EXTRA OMZET GENEREERT

Troeven is het lokale spaarsysteem, waarvan ook de winkelier beter wordt. Heel wat sociale instellingen, verenigingen en gemeenten geven Troeven aan burgers die helpen om zorgtaken op te nemen. Geen euro's dus die misschien wegvloeien uit onze economie, maar punten die enkel bij de lokale winkelier kunnen verzilverd worden.

 

KLANTENBINDING

Via Troeven ondersteunt de winkelier mensen, die op vrijwillige basis mee de zorg in samenleving dragen. Troevenklanten kunnen daarenboven sparen voor een vereniging of goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Dit komt niet alleen de klantenbinding en de lokale economie te goede, maar versterkt tegelijk het verenigingsleven. 

 

TROEVEN ONLINE RAADPLEGEN

Troeven maakt gebruik van een geautomatiseerd betaalsysteem. Via een persoonlijke account kan u online uw transacties en de punten die u ontvangen heeft, raadplegen.

 

MEER WETEN?

Ook geïnteresseerd? Neem contact met ons op!