UiTPAS

 

Troeven en UiTPAS

Troeven en UiTpunten hebben heel wat met elkaar gemeen. UiTPAS wil mensen sterken maken via cultuurparticipatie, Troeven door mensen te stimueren om deel te nemen aan sociale en duurzaamheidsacties. Troeven en UiTPAS slaan dan ook de handen in elkaar vanaf 15 mei tot 30 september en mogelijk ook langer indien positief geëvalueerd. Om praktische redenen is het vandaag niet haalbaar voor UiTPAShouders met kansentarief om Troeven en UiTpunten op 1 kaart te zetten. Wel kunnen deze UiTPAShouders hun gespaarde Troeven omzetten in UiTpunten. Je schrijft hiervoor Troeven over naar UiTPAS Kempen: zie puntje 2 van 'Kan ik mijn Troeven gebruiken voor UiTPASvoordelen?'

Activeer UiTPAS op je Troefkaart en zet je Troeven om in UiTpunten. Je kan nu met éénzelfde kaart zowel Troeven als UiTpunten sparen en ruilen voor leuke voordelen in je vrije tijd!  

Wil je aan de slag?

  1. Activeer je Troefkaart als UiTPAS
  2. Ruil Troeven om voor UiTpunten
  3. Ruil UiTpunten om voor UiTPASvoordelen
  4. Spaar zowel Troeven als UiTpunten met dezelfe kaart

Hoe activeer ik UiTPAS op mijn Troefkaart?

Kan ik mijn Troeven gebruiken voor UiTPAS-voordelen?

  • Ja, je kan gespaarde Troeven omzetten naar UiTpunten. 30 Troeven leveren 1 UiTpunt op.  Zo kan je met jouw gespaarde Troeven ook genieten van de cultuur en vrijetijdsvoordelen van UiTPAS.
  • Wil je Troeven omzetten? Login, ga dan naar ‘Mijn Troeven’ en schrijf een veelvoud van 30 Troeven over naar UiTPAS Kempen.

Waar kan ik mijn Troefkaart als UiTPAS gebruiken?

  • Van zodra je Troefkaart is geactiveerd als UiTPAS kan je deze ook gebruiken om UiTpunten te sparen bij elke deelname aan een UiTPASactiviteit. Het volledige UiTPASaanbod vind je op www.uitpaskempen.be.

Waar vind ik die UiTPAS-voordelen?

  • De gespaarde UiTpunten kan je dan omruilen voor tal van kortingen, cadeaus en zoveel meer.  Een overzicht van alle voordelen in de Kempen en daarbuiten vind je op www.uitpaskempen.be/voordelen.