UiTPAS

 

UiTPAS, een extra troef op je kaart!

 

UiTPAS en Troeven slaan de handen in elkaar in een proefproject om deelname aan sociale en duurzaamheidsacties te belonen met culturele participaties en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Voor dit proefproject hebben we ervoor gekozen dit met jou als actieve Troefkaartgebruiker uit te proberen!

Aarzel dus niet en activeer jouw Troefkaart als UiTPAS! Dan kan je niet alleen UiTpunten sparen en ruilen, maar kan je ook jouw Troeven omruilen voor UiTpunten en genieten van nog meer vrijetijdsvoordelen. 

Wil je aan de slag?

  1. Activeer je Troefkaart als UiTPAS
  2. Ruil Troeven om voor UiTpunten
  3. Ruil UiTpunten om voor UiTPASvoordelen
  4. Spaar zowel Troeven als UiTpunten met dezelfe kaart

Hoe activeer ik UiTPAS op mijn Troefkaart?

Kan ik mijn Troeven gebruiken voor UiTPAS-voordelen?

  • Ja, je kan gespaarde Troeven omzetten naar UiTpunten. 30 Troeven leveren 1 UiTpunt op.  Zo kan je met jouw gespaarde Troeven ook genieten van de cultuur en vrijetijdsvoordelen van UiTPAS.
  • Wil je Troeven omzetten? Login, ga dan naar ‘Mijn Troeven’ en schrijf een veelvoud van 30 Troeven over naar UiTPAS Kempen.

Waar kan ik mijn Troefkaart als UiTPAS gebruiken?

  • Van zodra je Troefkaart is geactiveerd als UiTPAS kan je deze ook gebruiken om UiTpunten te sparen bij elke deelname aan een UiTPASactiviteit. Het volledige UiTPASaanbod vind je op www.uitpaskempen.be.

Waar vind ik die UiTPAS-voordelen?

  • De gespaarde UiTpunten kan je dan omruilen voor tal van kortingen, cadeaus en zoveel meer.  Een overzicht van alle voordelen in de Kempen en daarbuiten vind je op www.uitpaskempen.be/voordelen.